HAYATIMIN ŞANSI TANITIM FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 2. TANITIM FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 3. TANITIM FRAGMANI

Konuyu Oyla:
1
28
NOW Hayatımın Şansı Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
![]() HAYATIMIN ŞANSI TANITIM FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 2. TANITIM FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 3. TANITIM FRAGMANI
![]() ![]()
12-12-2022Saat:23:00
HAYATIMIN ŞANSI 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Yonca (Şifanur Gül), küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır… ![]() ![]() ![]() HAYATIMIN ŞANSI 2. BÖLÜM FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
HAYATIMIN ŞANSI 2. BÖLÜM 3.FRAGMANI
![]() ![]()
21-12-2022Saat:03:19
HAYATIMIN ŞANSI 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Yonca, Turgay’ın teklini kabul etmiştir. Artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Ama önce kızını Alpay’dan alması, sonra da “şansı sayılar” oynayıp gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyordur… Gerçekler onun için çok yıkıcı olacaktır. Hayatını altüst edecek şeyler öğrenecektir. Bir yandan öğrendikleri ile baş etmeye çalışırken diğer yandan da adım adım bir girdabın içine sürükleniyordur… Rüzgar ise Yonca’nın peşindedir. Amacı için onu bulması şarttır. Kaybettiği Yonca’yı, “Şanslı sayılar” gününde bulacaktır. ![]() ![]() ![]() HAYATIMIN ŞANSI 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Yonca, “Şanslı Sayılar” talihlisi olarak parasını alır ve ilk işi kızı Sare ile birlikte harika bir gün geçirmek olur. Yonca’nın peşinde olan Erman ve Behçet ise onun izini çoktan bulmuştur. Otele dönen Yonca, peşindeki adamları gördüğünde korku dolu anlar yaşar. Onları atlatmak için adeta zamanla yarışır. Öte yandan, Yonca konusundaki şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Rüzgar da her yerde onu aramaktadır. Yonca ise yeniden evsiz ve kaçıyordur. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|