01-11-2022Saat:14:52
?Kasım ayı 8 enerjisinde bu ay başarı güç kudret bolluk bereket zenginlik açısından oldukça destekleneceğimiz bir ay.
?Para, güç, kontrol ve hayır işleri yapmak için mükemmel bir dönem.
?Çin kültüründe 8 sayısı en şanslı sayı olarak kabul edilir
?8 rakamı başarıyı, şükürle dengeler daha fazla başarı çeker.
?Rengi: Pembedir,bu rengi kıyafet veya aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.
?Herhangi bir şeye niyet edip onun için para biriktirebilirsiniz. Hayır işlemek, durumu iyi olmayanlara, çocuklara ve hayvan dostlarımıza yardım etmek için ideal. Şükür ve yardım bereketi daha çok çeker.
?O halde gelsin his yüklemeleri,
?Sonsuz sınırsız hayalleriminde ötelerinin ötesinde neşe kolaylık ihtişamlı bir hayat yaşamayı seçtim.
?Hayatımın her alanında şükürle bolluk bereketi kendime çekiyorum
?Aldığım her şey ve sahip olduğum her şey için minnettar ve mutluyum.
? Bolluk bereket zenginlik benim doğuştan gelen hakkımdır
Hangi günlerin hangi enerji ve renk olduğunu aşağıda görebilirsin.
?1-10-19-28 Kasım evrensel de 9 günü Maneviyat,şifa, bilgelik ve dönüşüm, hayır işlerine çok uygun.Rengi beyaz ve gümüş
evrensel de 8 günü
❤️2-11-20-29 Kasım evrensel de 1 günü rengi kırmızı. Yeni başlangıç ve eyleme geçme ve liderlik etmek için çok uygun.
?3-12-21-30 Kasım evrensel de 2 günü rengi turuncu.Dişil, empati, aşk,uyum içinde kendinize sevdiklerinize yatırım yapın.
?4-13-22 Kasım evrensel de 3günü rengi sarı. Kendinizi ifade etmeye,eğlence,canlılık,
yaşama sevincini çoğaltan hedef belirlemede etkin bir enerji.
? 5-14-23 Kasım evrensel de 4 günü.
Rengi yeşil.Sabır,inşa etme ,denge, disiplin günü.Toprakla ilgilenmek iyi gelir
?6-15-24 Kasım evrensel de 5 günü.
Rengi turkuaz açık mavi. Özgürlük,yenilik,keşfetme,farklılık,canlılık
ve sosyalleşme günü.
?7-16-25 Kasım evrensel de 6 günü rengi lacivert ve indigo.Ailesel sorumluluk, empati,uyum,farkındalık,düzen,tadilat için güzel bir gün.
?8-17-26 Kasım evrensel de 7 günü rengi mor. Maneviyat,kişisel gelişim,analiz, spiritüalizm,sorgulama tefekkür günü meditasyon için çok uygun.
?9-18-27 Kasım evrensel de 8 günü Rengi pembe
Alıntı
?Para, güç, kontrol ve hayır işleri yapmak için mükemmel bir dönem.
?Çin kültüründe 8 sayısı en şanslı sayı olarak kabul edilir
?8 rakamı başarıyı, şükürle dengeler daha fazla başarı çeker.
?Rengi: Pembedir,bu rengi kıyafet veya aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.
?Herhangi bir şeye niyet edip onun için para biriktirebilirsiniz. Hayır işlemek, durumu iyi olmayanlara, çocuklara ve hayvan dostlarımıza yardım etmek için ideal. Şükür ve yardım bereketi daha çok çeker.
?O halde gelsin his yüklemeleri,
?Sonsuz sınırsız hayalleriminde ötelerinin ötesinde neşe kolaylık ihtişamlı bir hayat yaşamayı seçtim.
?Hayatımın her alanında şükürle bolluk bereketi kendime çekiyorum
?Aldığım her şey ve sahip olduğum her şey için minnettar ve mutluyum.
? Bolluk bereket zenginlik benim doğuştan gelen hakkımdır
Hangi günlerin hangi enerji ve renk olduğunu aşağıda görebilirsin.
?1-10-19-28 Kasım evrensel de 9 günü Maneviyat,şifa, bilgelik ve dönüşüm, hayır işlerine çok uygun.Rengi beyaz ve gümüş
evrensel de 8 günü
❤️2-11-20-29 Kasım evrensel de 1 günü rengi kırmızı. Yeni başlangıç ve eyleme geçme ve liderlik etmek için çok uygun.
?3-12-21-30 Kasım evrensel de 2 günü rengi turuncu.Dişil, empati, aşk,uyum içinde kendinize sevdiklerinize yatırım yapın.
?4-13-22 Kasım evrensel de 3günü rengi sarı. Kendinizi ifade etmeye,eğlence,canlılık,
yaşama sevincini çoğaltan hedef belirlemede etkin bir enerji.
? 5-14-23 Kasım evrensel de 4 günü.
Rengi yeşil.Sabır,inşa etme ,denge, disiplin günü.Toprakla ilgilenmek iyi gelir
?6-15-24 Kasım evrensel de 5 günü.
Rengi turkuaz açık mavi. Özgürlük,yenilik,keşfetme,farklılık,canlılık
ve sosyalleşme günü.
?7-16-25 Kasım evrensel de 6 günü rengi lacivert ve indigo.Ailesel sorumluluk, empati,uyum,farkındalık,düzen,tadilat için güzel bir gün.
?8-17-26 Kasım evrensel de 7 günü rengi mor. Maneviyat,kişisel gelişim,analiz, spiritüalizm,sorgulama tefekkür günü meditasyon için çok uygun.
?9-18-27 Kasım evrensel de 8 günü Rengi pembe
Alıntı