Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Her Telden
›
Kadınların Dünyası
›
El İşleri-Hobi
››
Hobi 5 Dakikada Yapabileceğiniz 38 Şahane Fikir

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 0
Hobi 5 Dakikada Yapabileceğiniz 38 Şahane Fikir
Zeyno

Hırs başarısızlığın son sığınağıdır...

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 26,820
Konu Sayısı: 2,402
Rep: 4
Teşekkürler:
110 mesaj içinde teşekkür verildi.
29-09-2022Saat:04:20
Sonbahar oldukça sıkıcı bir mevsimdir ve birçok insan zamanını evde geçirmek ister. Televizyon dizilerini seyretmekten sıkıldıysanız aileniz ve arkadaşlarınız için, el işlerinden çeşitli hediyeler hazırlayın. Bu videoda bir sürü polimer kil projesi bulacaksınız.

El işleri için en iyi malzeme olduğundan polimer kile bayılıyorum. Bu mükemel malzemeyi kullanarak ne çok faydalı şey yapabileceğinizi hayal bile edemezsiniz. En iyi yanıda polimer kili her hobi dükkanında bulabilmeniz ve ucuz olmasıdır. Kavanozları süslemek ya da şirin küpeler yapmak için minyatür meyveleri nasıl hazırlayacağınıza bir bakın.

Takı yapmayı ve evde nasıl takı yapacağınızı gösteren videolar paylaşmayı seviyorum. Takı yapmak, moda tasarımındaki yeteneğinizi gözler önüne sermenin en iyi yoludur. Tılsımlı, şirin bileklikleri nasıl yapacağınıza bakın. Üstelik, donuta benzeyen sevimli bir USB bellek yapmayı da öğreneceksiniz.

Tıraş köpüğünün resim yapmak için harika bir malzeme olduğunu hiç düşünür müydünüz? Tıraş köpüğünü kullanarak nasıl resim yapacağınızı öğreneceksiniz. Sizin için hazırladığımız bir sürü pofuduk fikir var. Bu fikirler sıkıcı bir kış akşamında ailenizle güzel vakit geçirmenizi sağlayacak. Birlikte çok eğleneceksiniz!

Heart Zeyno_ZEN  Heart
[-] The following 1 user Likes Zeyno's post:1 user Likes Zeyno's post
  • KarFırtınası
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 17-09-2025, 06:05
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping