TEŞKİLAT 145. BÖLÜM FRAGMANI
TEŞKİLAT 145. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Zeyno_ZEN
|
Konuyu Oyla:
4
372
TRT 1 Teşkilat Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
|
TEŞKİLAT 145. BÖLÜM FRAGMANI TEŞKİLAT 145. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
25-05-2025Saat:00:09
TEŞKİLAT 145. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Lucas’ı yakalayan Altay, düşmanların Gökpençe’ye verdiği zararın çözümünü bulmaya çalışır. Fakat Mathilda’nın adamlarının gelmesiyle Altay’ın işi zorlaşır. Onlar kazandıklarını düşünürken Altay’a yardım yetişir.
Kate’in planlarını öğrenen Korkut adım adım onu takiptedir. Korkut diğer taraftan da Linda’ya yakın olmaya çalışır. Ejder’in onu deşifre etme ihtimali Korkut’u riskler almaya zorlar. Hain planların tamamlanması için Türkiye’ye daha da tehlikeli bir düşman gönderilir. Bu düşman Kate ve Linda’yı köşeye sıkıştırırken, Altay ve Korkut’a büyük bir darbe indirmeye hazırlanır. ![]() Zeyno_ZEN TEŞKİLAT 146. BÖLÜM FRAGMANI TEŞKİLAT 146. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN TEŞKİLAT 146. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Panter, Akif Başkan’ın helikopterini patlatmıştır. Büyük bir darbe alan Altay ve Korkut intikam ateşiyle düşmanların peşine düşerler. Altay kendisi gibi büyük bir acı yaşayan Korkut’a destek olur.
Korkut her ne kadar Kate’e, yaptıklarının cezasını vermek istese de görevi gereği onun yanında oyuna devam etmelidir. Bütün ekipler Altay’ın liderliğinde operasyona hazırken, Altay düşmanla yüzleşmeye çok yakındır. ![]() Zeyno_ZEN |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|