15-03-2025Saat:01:21 

TEŞKİLAT 136. BÖLÜM FRAGMANI
TEŞKİLAT 136. BÖLÜM 2. FRAGMANI
 Zeyno_ZEN  
 | 

Konuyu Oyla:

4
						 372

TRT 1 Teşkilat Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...

| 

| 
	 TEŞKİLAT 136. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Neslihan, Selen’e panzehri yetiştirirken Kraliçe’nin adamları kliniğe saldırmıştır. Neslihan, Selen’in kurtuluşu için kendini riske atar. Altay ise onu korumak için her şeyi göze alır. 
Akif Başkan’ın emriyle Korkut, Sofia’yı öldüren Kraliçe’nin peşine düşer. Kapana kısılan Kraliçe, deşifre olmamak için elinden geleni yapar fakat Korkut onunla yüzleşmeye çok yakındır. Kraliçe’nin yeni planlarını öğrenen Teşkilat Altay sayesinde bu planları bozmayı hedefler. Neslihan ve Altay verdikleri karar doğrultusunda ne Kraliçe’ye ne de yandaşlarına boyun eğmeyecektir. ![]()   Zeyno_ZEN    TEŞKİLAT 137. BÖLÜM FRAGMANI TEŞKİLAT 137. BÖLÜM 2. FRAGMANI   Zeyno_ZEN    TEŞKİLAT 137. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Altay ve Neslihan, aldıkları önemli kararla düşmanlara karşı geri adım atmazlar. Ancak bu durum onların hayatını da tehlikeye sokmuştur. 
Korkut, kurduğu planla nihayet Kraliçe ile yüz yüze gelmiştir. Bu karşılaşmadan memnun olmayan Kate ise Korkut’a kolay kolay güvenmez. Hamdi, Akif Başkan’ın uyarılarına rağmen tek başına hareket edip Ejder’in tuzağına düşer. Ejder, Hamdi’yi Korkut’a karşı kullanmayı hedefler. Altay ve Neslihan, uranyumun ülkelerine karşı kullanılmasını engellemeye çalışırlar. Bu yolda adım adım Kraliçe’ye yaklaşırken bırakılan ipuçları onlara yardımcı olacaktır. ![]()   Zeyno_ZEN    TEŞKİLAT 138. BÖLÜM FRAGMANI   Zeyno_ZEN    

09-04-2025Saat:12:34 

TEŞKİLAT 138. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Altay sonunda Kraliçe’nin Kate olduğunu öğrenir. O bu gerçekle karşı karşıya kalmışken Korkut’un da hayatı büyük tehlikededir. Altay ve Neslihan yaşadığı şoku geride bırakarak Korkut’a yardım etmeleri gerektiğinin farkındadırlar.  
Kate, Korkut’un sadakatinden emin olamadığından onu kendisi için tehlike olarak görmektedir. Korkut ise Kraliçe’nin güvenini kazanmak için büyük bir riski göze alacaktır. Kurtbey ve Fırtına nihayet tanışacaktır. Onlar iki koldan düşmanı bozguna uğratmayı hedeflerken bu güç birliği bütün dengeleri değiştirecektir. ![]()   Zeyno_ZEN     | 
| 

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

|