Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Düşünce Platformu
›
Haberler
›
Magazin Haberleri
v
« Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki »
Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yeni Konu
Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
24-01-2022Saat:19:56
Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Oyuncu bugün tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. .

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizileriyle tanınan ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan (51) hayatını kaybetti.

Acı haberi Mersin Sanayicileri Ve İş Adamları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Sait Dervişoğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Dervişoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Canım, ciğerim, dostum, arkadaşım, ağabeyim; Türk sinemasının emektarı Ayberk Pekcan'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" sözlerini kullandı.

images?q=tbn:ANd9GcQZ9O0Xj-YAlVyIb6vRxPj...g&usqp=CAU

AKCİĞER KANSERİNE YAKALANMIŞTI
Pekcan, ekim aylında sırt ağrısı şikâyetiyle başvurduğu hastanede kanser olduğunu öğrenmişti.

Tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyleyen oyuncu, kemoterapiye başladığını duyurdu.

Pekcan, sosyal medyadan şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla...”

Cumhuriyet
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 03-10-2025, 05:02
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform