Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Düşünce Platformu
›
Haberler
›
Magazin Haberleri
v
« Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki »
Magazin Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Korkuyorum!

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yeni Konu
Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 1
Magazin Haberleri Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Korkuyorum!
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,261
Konu Sayısı: 2,419
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
20-02-2022Saat:15:32
Şarkıcı Tuğba Yurt, veterinerden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Köpeğini kontrole getirdiğini söyledi. Ünlü şarkıcı, son dönemde gündeme gelen ünlülerin taciz olaylarıyla ilgili konuştu.

tugba-yurt-192021XW.jpg

Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı 'Açmayalım' şarkısıyla müzik listelerindeki zirvedeki yerini koruyan ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir veterinerden çıkarken objektiflere takıldı.

tugba-yurt-192021LF.jpg

Köpeğini kontrole getirdiğini söyleyen Yurt, "Tıraşını oldu, duşunu dahi aldı rahatladı. Pandemi pek iyi gelmedi kendisine, o da kilo aldı" diyerek, gülümsedi.

tugba-yurt-192021PE.jpg

'Açmayalım' şarkısıyla ilgili konuşan Yurt, "Henüz 1 aylık süre zarfını geri de bıraktık ama müthiş bir şekilde listelerde birinci sıraya yerleşti. TikTok'ta dahi 100 milyon görüntülenmeyi geçti. Ben mutlu olmayayım da kim olsun?" dedi.

tugba-yurt-192021JY.jpg

Yeni şarkı içinde harekete geçtiğini de ifade eden şarkıcı "Ersay Üner'in hazırladığı çok güzel bir şarkı var. Sıra da o var, yine çok güzel bir şarkı geliyor" diye konuştu.

tugba-yurt-192021KP.jpg
Yurt, "Sevgililer Günü'nü nasıl geçirdiniz?" sorusuna, "14 Şubat'ta birçok konser teklifi olmasına rağmen Burak'la (Tanrısever) beraber İzmir'de geçirdik. Bazen özel günlerde insan kendine ve sevdiği insana vakit ayırmak istiyor. Çok keyifli zaman geçirdik. İyi ki hayatımda kendisi" cevabını verdi.

tugba-yurt-192032CJ.jpg

"Son dönemde sanatçılar hayranları tarafından tacize uğruyor. Siz böyle bir olayla karşı karşıya kaldınız mı?" sorusuna da cevap veren şarkıcı; "Sosyal medyada sapkın birkaç takipçim dışında öyle bir şey olmadı çok şükür. Ama yaşananları görünce korkuyorum. Umarım benim başıma böyle bir şey gelmez" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: posta.com.tr)
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,261
Konu Sayısı: 2,419
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
20-02-2022Saat:15:34 (Son Düzenleme: 20-02-2022Saat:15:34, Düzenleyen: KarFırtınası.)
hakikaten bazıları ölçüyü kaçırıyorlar ya
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 29-09-2025, 23:36
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform