Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Televizyon
›
Diziler
›
Dizi Arşivi
›
Nostalji Diziler
v
« Önceki 1 2 3 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 Sonraki »
Nostalji Eyvah Babam

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 1
Nostalji Eyvah Babam
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
16-02-2022Saat:09:54 (Son Düzenleme: 04-02-2025Saat:00:09, Düzenleyen: Kıvılcım.)
Eyvah Babam, Kanal D tarafından Doku Film'e yaptırılan, yönetmenliğini ve senaristliğini Ünal Küpeli'nin üstlendiği, 39 bölüm süren Türk televizyon dizisidir. Son 5 bölümün yönetmenliğini Ünal Küpeli ve Cemal Kavrar birlikte üstlenmiştir. Temel olarak; kızının büyüdüğünü kabul edemeyen ve onu erkek arkadaşlarından kıskanan babanın başından geçen olaylar, baba - kız arasındaki kuşak çatışması komik bir dille anlatılmıştır. Dizinin yayınlandığı ilk sezon televizyonda ekonomik kriz vardı ve pek çok dizi yayından kaldırılmıştı. Eyvah Babam da krizden nasibini almıştı ve sezon ortasında aralar vermek durumunda kalmıştı. 2. sezon ise dizinin senaristi ve yapımcısı arasındaki sorunlar nedeniyle senarist diziyi yazmadı. Bu da dizinin düzensiz çekilmesine ve düzensiz aralıklarla yayınlanmasına neden oldu. Böylece anlaşma gereği 15 bölüm daha çekilip toplamda 39 bölüme tamamlanması gereken dizi, ancak 6 ayda 39 bölüme tamamlandı ve hemen ertesi hafta Abdullah Oğuz'a ait ANS Productions'a devredilip 2000-2001 yılları arasında Eyvah Kızım Büyüdü adıyla ekranlarda yayınlanmaya devam etti.

Eyvah Babam

Format
Televizyon dizisi
Senarist
Ünal Küpeli
Yönetmen
Ünal Küpeli (1–39)
Cemal Kavrar (35–39)
Ülke
Türkiye
Dili
Türkçe
Sezon sayısı
2
Bölüm sayısı
39
Yayın bilgileri
Kanal
Kanal D
Yayın tarihi
3 Ekim 1998[1] - 15 Mart 2000[1][2][3]
Durumu
Sona erdi
Kronoloji
Sonra gelen
Eyvah Kızım Büyüdü
(2000-2001)

MV5BNmY1OGEyMTUtODRiYy00NTJiLWJiMzItYjU2...X1000_.jpg

Konusu

Sedat, kızı Ece'yi genç delikanlılardan aşırı biçimde kıskanan, tatlı-sert bir babadır. Aslında çok sevdiği küçük kızının büyüyüp serpildiğini, güzel bir genç kız olmaya başladığını bir türlü kabul edemez. Bu yüzden de Ece'ye, özellikle erkek arkadaşları konusunda asla rahat vermez. Çevresinde Ece'ye yaklaşmaya kalkan erkek sinek dahi Sedat'ın hışmına uğrar.

Ece ise babasının bu sıkı tutumlarından çok bunalmış bir hâlde, gençliğini kendisine göre yaşamak isterken bir yandan da pembe yalanlarla babasına çaktırmadan durumu kurtarmaya çalışır.

Vikipedi
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
04-02-2025Saat:00:07
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 31-07-2025, 22:51
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping